Aanbod

Hoe kan ik jou helpen het volledige potentieel te benutten? Van jou zelf, van je team en van je organisatie?

Kennis delen

70% van de geplande veranderingen mislukken. Hoe voorkom je dat? Hoe pas je je aan, aan een buitenwereld die steeds sneller verandert? Hoe kom je tot de kern van een complex organisatieprobleem?

Ik help je met nieuwe kennis in de vorm van een lezing of presentatie. En mijn blog natuurlijk. Nog liever ga ik direct met je aan de slag. In een adviesgesprek of een workshop.

Praktische adviezen

Organisatieproblemen zijn vaak complex en subjectief. Ik help je je vraagstuk helder te krijgen, oplossingsrichtingen te bepalen en vervolgens stappen te nemen.

Dat doe ik altijd samen met jou en je collega’s. Je hebt niets aan een dik rapport. Alleen een gezamenlijk beeld van het probleem leidt tot gedragen ideeën voor verbetering. Een goed onderzoek zet direct verandering in gang. Daarbij vertrouwen we op intuïtie èn verzamelen we feiten. Door deze te vergelijken kun je vaak veel leren.

Wil je snel resultaat? Kies dan voor een werksessie of een second opinion. Wil je verder onderzoek doen of zoek je hulp bij het maken van een plan? Ik maak ik graag vooraf afspraken over aanpak, resultaten, planning en prijs.

Ontwikkeling en implementatie

Het is mijn uitgangspunt dat je het veranderen van je organisatie altijd zelf moet doen. Tijdelijke begeleiding kan helpen, als het jou en je collega’s laat scoren.

Zo kan een team gebaat zijn bij begeleiding in de vorm van (interim)management. Programmamanagement helpt om grotere organisatieveranderingen goed te blijven overzien. Met beide heb ik ruime ervaring.

Inhuren?

Doorgaans bedraagt mijn tarief € 475,- per dagdeel excl. BTW en reiskosten. Het is afhankelijk van het soort werk en de duur van de opdracht. Voor onderzoek en projecten maak ik het liefst een opdrachtprijs – dan weten we allebei vooraf waar we aan toe zijn.


Neem contact op of plan hieronder direct een kennismakingsgesprek in: