Kennis/werk/sessie

In de waan van alle dag kom je er vaak niet toe om het overzicht te behouden en kritisch te kijken hoe je organisatie functioneert.

Met behulp van kennis uit de wetenschap en van populaire managementdenkers kijk je met (hun) nieuwe ogen naar je organisatie. Vanuit dat nieuwe perspectief ontstaat waardering voor wat je al hebt bereikt en krijg je inzichten voor verdere verbetering.

Je kunt voor het opdoen van die kennis natuurlijk een studie volgen, naar een masterclass gaan of in het weekend een managementboek lezen.

Maar hoe vaak doe je dat?

En leidt dat echt tot verbetering?

In een kennis/werk/sessie bespreken we inzichten uit de wetenschap én passen we die direct toe op jouw organisatie.

Wat is het?

Een sessie van 1,5 – max. 3,5 uur waarin we inzichten uit de wetenschap bespreken en die vervolgens direct toepassen op jouw organisatie.

Over welke kennis gaat het?

Over bijv. de volgende onderwerpen:

  • Lerende organisatie.
  • Theory of Change – inclusief strategy mapping / strategiekaarten – voor het maken van beleid en strategie – en voor het meten en evalueren daarvan.
  • Organisatieverandering en verandermanagement.
  • Innovatie.

Voor wie is het?

Voor bestuurders en leidinggevenden en hun team van managers of professionals. Door de sessie te doen met je eigen team, kun je in het praktische deel direct de diepte in over een concreet vraagstuk wat bij jullie speelt.

Maar soms is het juist ook leuk om te doen met collega’s die je minder goed kent. Of van een andere afdeling, organisatie of zelfs sector.

Hoe diverser een groep – des te innovatiever de ideeën!

Wat is het resultaat?

Twee dingen.

Je bent op de hoogte van de belangrijkste inzichten uit een vakgebied, boek of van een bekende managementdenker. In de presentatie of samenvatting kun je dit altijd nog eens nalezen.

Je hebt de kennis praktisch toegepast op een vraagstuk wat in jouw organisatie speelt. Dat leidt altijd tot nieuwe inzichten en ideeën. En vaak ook tot concrete acties waarmee je direct verder kunt.

Hoeveel kost het?

De investering bedraagt: € 497 excl. onkosten.

Daarvoor krijg je:

  • De briefing – via Zoom/Teams.
  • De kennis/werk/sessie van 1,5 – 3,5 uur bij jou op locatie.
  • De presentatie of samenvatting om de kennis nog eens te kunnen nalezen.

Waar is het?

Bij jouw op kantoor. In een ruimte die zich hiervoor leent. Laten we dit bespreken tijdens de briefing.

Wanneer is het?

Op een dagdeel dat jullie uitkomt en dat we samen afspreken.

Meer weten of een afspraak maken? Stuur me een bericht via mijn contactpagina. Of boek direct een afspraak voor de briefing in.