Strategische coaching

Wil je als bestuurder, directeur of manager met jouw organisatie maximaal maatschappelijk impact maken?

Zichtbaar en aantoonbaar.

Zonder al te veel druk en hectiek?

En lukt dat nog niet (helemaal)?

Dat is ook niet gemakkelijk

Want je opgave is groot. Je werkveld complex. Je resultaten zijn afhankelijk van vele factoren.

Dan is het best moeilijk om van plan naar uitvoering te komen. Om je behaalde resultaten te scherp te krijgen. En als het niet goed lukt: er achter te komen wat je organisatie blokkeert op weg naar je ambitie.

Strategie is actie

Werk in een snel iteratief verander- en strategieproces. Zorg dat je overzicht krijgt. Breng structuur aan en focus je op wat echt belangrijk is.

Blokkeert de uitvoering? Zoek dan gestructureerd naar de dieper liggende oorzaken zodat je ze weg kunt nemen.

Hulp nodig?

Ik ondersteun in drie vormen:

  • Strategiesessie: in 1 dag overzicht over je strategie en beleid en hoe uitvoering en resultaten er in hoofdlijnen voor staan. We maken een overzicht met de belangrijkste verbeterpunten en mogelijke oplossingen die je vervolgens zelf kunt doorvoeren.
  • Strategieweek: in 1 week brengen we strategie en beleid in detail in beeld. Je ziet de lopende processen en uitvoeringsacties en de resultaten/effecten. We analyseren blokkades voor versnelling en ontwikkelen daar oplossingen voor.
  • Strategische coaching: frequent sparren met jou en je team. Over je strategie-executie, resultaten en hoe je blokkades voor verdere groei kunt wegnemen.

Mijn begeleiding leidt direct tot resultaat. En je leert zo zelf hoe dit werkt en je dit dus verder zelf kunt oppakken.

Het effect?

Je zult al vrij snel je maatschappelijke impact vergroten en je ambities sneller waar maken. Met meer focus. Door een organisatie die beter is opgelijnd. Met meer rust, helderheid en vertrouwen dat strategie en uitvoering werken.

Deze aanpak werkt voor de strategie en beleid van een organisatie – en ook voor missies van samenwerkingverbanden en proposities en strategische thema’s binnen organisaties.

Meer weten? Stuur me een bericht en we verkennen samen de mogelijkheden.